Közlekedés

-

------------------------------------------------------

A trabantos elüti a kerékpárost. A vezető kiszáll, hogy segítsen a szerencsétlenül jártnak, akinek úgy néz ki eltört a keze, közben így szól: - Barátom! Hogy magának milyen szerencséje van! - Szerencsém?! - De még mennyire! Ma szabadnapos vagyok, munkanapokon viszont kamionnal járok!

--------------------------------------------------

Hosszú autósor várakozik a sorompó előtt. Egyre többen dudálnak türelmetlenül. A bakter megunja, kijön a házból, és odaszól az autósoknak: - Most mit idegeskednek? Hát tehetek én arról, hogy a vonat két órát késik?

----------------------------------------------------

- Jegyeket, bérleteket kérem! - Én már elmúltam hetven éves. - Tudja ezt valamivel igazolni? - Persze. Ha fiatalabb lennék, fellökném magát és elszaladnék.

---------------------------------------------------

A repülőgép kapitánya a hangosbeszélőn szól az utasokhoz: - Hölgyeim és Uraim! Van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy egy géprabló kerítette hatalmába a repülőgépünket. A jó hír az, hogy a Bahamákra akar menni.

----------------------------------------------------

- Mi az? Hosszú sárga, meleg és nem mozog..? - ??? - Lerobbant villamos!

----------------------------------------------------

Egy nő nagyon siet, ezért fog egy taxit. Amikor a taxis meghallja, hogy sietnie kell, tövig nyomja a gázpedált. Elérnek egy kereszteződésbe, de épp piros a lámpa. A taxis ahelyett hogy fékezne, még gyorsít is, majd két hatalmas kamion közt óriási dudaszóval kísérve éppcsak átcsúsznak. - Ember, teljesen megőrült? - kapkod levegő után az utas. - Nyugalom hölgyem, lazítson! Nem lesz semmi baj! Ha nem bírja a látványt, akkor nyugodtan csukja be a szemét ahogy én is teszem.

----------------------------------------------------

Repülőgépen alváshoz készülnek az utasok, de egyiküknek valami baja van, így hívja a stewardesst: - Bocsánat, de kényelmetlen az ülés! - Semmi baj, - mondja a stewardess - mindjárt hozok egy párnát. Később megint problémázni kezd a nyűgös utas: - Ne haragudjon, de ezek a lámpák nagyon zavaróak! Kicsit később a lámpák kialszanak. Hamarosan megint a hívógomb felé nyúl az utas, de ekkor megszólal a szomszédja: - Nem tudom, mivel van megint baja, de legyen szíves, a hajtóművek zaját ne említse meg nekik!

---------------------------------------------------

Józsi bácsi felmutatja a vonatjegyét a kalauznak, mire az így reagál: - De hiszen ez egy gyerekjegy! - Na, látja, most derül ki, hogy milyen nagy késésben van ez a vonat!

---------------------------------------------------

Cikázik a taxis a forgalomban. Az utas egy ideig csendben retteg, majd egy túlságosan hajmeresztő manőver után odaszól: - Hallja-e, vigyázzon jobban! Engem hat gyerekem vár otthon! A taxis dühösen visszavág: - Hölgyem, hat gyereke van és még maga mondja nekem, hogy vigyázzak?

---------------------------------------------------

- Mondja mennyi ideig tart az út Budapestről Győrig? - Körülbelül két óra. - És azt megmondaná, hogy Győrtől Budapestig meddig tart az út? - Jaj, ilyen hülyeséget hogy lehet kérdezni? Természetesen az is ugyanannyi ideig, két óráig tart! - Nana, ez nem olyan egyértelmű! - Hiszen Újévig Karácsonytól csak egy hét telik el, de Újévtől Karácsonyig már jóval több...

---------------------------------------------------

Egy idősödő nő felszáll a buszra. Egy úriember egyből felpattan, hogy átadja a helyét. Erre a hölgy: - De kérem, én előmelegített helyre nem ülök! - Akkor üljön a jegesmedve faszára! A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz: - Maga hallotta ezt? - Hogyne. - És nem tesz semmit? - Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?

-----------------------------------------------------

Motorozik a fiú és a lány. Az elöl ülő fiúnak elromlik a kabátján a cipzár és a szél állandóan belekap. A barátnője azt javasolja neki, hogy fordítva bújjon a kabátba, így a szél nem tud belekapni. Így is lesz, mennek tovább, amikor egy kanyarban kicsúsznak. Egy közelben lakó fickó látja a balesetet, ő értesíti a rendőrséget. - És élnek az áldozatok, mozog még valamelyikük? - A pasi még mozgott, de amikor visszatekertem a fejét a jó irányba, az is elcsitult...

----------------------------------------------------

Az utasszállító gép pilótája leszálláshoz készül. Leteszi a gépet, csikorognak a fékek, a gép nagy nehezen éppen meg tud állni a leszállópálya vége előtt. - Nem hiszem, hogy ez a leszállópálya hosszabb lenne 400 méternél - mondja a pilóta. Mire a másodpilóta: - Igaz, viszont legalább 5 kilométer széles.

---------------------------------------------------

Egy motoros átkiabál a sisakja alól a másiknak: - Szia. Hogy jutok el a Váci útra? - Tessék? Nem értem - kiabál a másik. - A Váci útra akarok menni - kiabál most már hangosabban. - Jó! Menjél!

---------------------------------------------------

A repülő az Atlanti-óceán fölött száll, amikor megszólal a kapitány: - Kedves utasaink, szélcsendes időben utazunk, az út felét már megtettük. Ha kitekintenek a jobb oldali ablakon, láthatják, mindkét motor működik. Ha balra néznek, láthatják: a bal oldali két motor lángokban áll. Kérem, ne essenek pánikba! Nézzenek le, s az óceán mozdulatlan tükre felett egy kis fehér foltot láthatnak. Az egy ejtőernyő. Én innen beszélek...
Tételek: 1 - 15 ból 20
1 | 2 >>