Zsidó

-

----------------------------------------------------

A nácik vannak uralmon. A nagyi húzza fel a horogkeresztes zászlót, amikor arra magy Piroska. Megkérdezi a nagymamáját: - Nagymama, miért ilyen nagyok a füleid? - Hogy jobban láthassalak. - És miért ilyen nagyok a füleid? - Hogy jobban hallhassalak. - De miért ilyen nagy az orrod? - CSITTTTT!!!

---------------------------------------------------

Kohn elmegy a rabbihoz tanácsot kérni: - Rabbi, mit tegyek? Hiányzik a kasszából 1000 dollár! - Tedd vissza, fiam...

---------------------------------------------------

- Pista bácsi, árulja már el, hogy tett szert ekkora vagyonra? - Hát, fiam, zsidókat bújtatok a pincémben, ők meg fizetnek érte. - De hiszen a háború már hatvan éve véget ért! - Tudom én, de ők szerencsére nem tudják!

-----------------------------------------------------

Zsidó katona tankkal üldözi a Palesztin lázadót, aki futtában lövi a harckocsit. A töltények mind levágodnak a tankról, aztán a sokadik lövés után elfogy a lőszere, úgyhogy megáll és eldobja a fegyvert, a kezeit a magasba teszi. A tank megáll, és kiszáll a zsidó: - Mi van Palesztin, elfogyott a töltény? - Igen. - És mond csak... nem akarsz venni?

------------------------------------------------------

Zsidó-arab háború. Az izraeli tank üldözi az arab géppuskást, aki sorozza ugyan rendesen a tankot, de nem tudja átlőni. Ide-oda ugrál de a tank csak jön utána, a fegyveréből pedig egy idő után kifogy a lőszer. Hát nincs mit tenni, megáll, és várja a halált. A tank is megáll, kis idő múlva felnyílik a teteje, és előjön belőle az izraeli katona. - Na mi van, hülye arab, kifogyott a lőszer? - Allahu akbar. Igen. Mire a harckocsis lenyúl a tankba valamiért, és leszól: - Na, és akarsz venni?

---------------------------------------------------

Az Úr megelégeli a világ bűneit, elhatározza hogy egy hét múlva egy új özönvízzel elpusztítja az emberiséget. Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel. Erre a világ vezető politikusai népeikhez fordulnak. Az amerikai elnök tévébeszédet mond: - Amerikai testvéreim! Egy hetünk van arra, hogy böjtöléssel, vezekléssel, jótékonykodással megpróbáljunk a mennybe jutni! A szovjet pártfőtitkár is beszédet tart: - Elvtársak! Nyissátok fel a raktárakat, vigyétek haza az élelmet, a vodkát, egy hetünk van arra, hogy megpróbáljunk jól élni! Az izraeli miniszterelnök beszéde rövid: - Zsidók! Egy hetünk van arra, hogy megtanuljunk a víz alatt élni!

----------------------------------------------------

Hitler felszólal a raboskodó zsidókhoz: - Emberek! Disznóvágás lesz az éjjel! - Éljen! Éljen! - örülnek a zsidók. - Kuss disznók!

----------------------------------------------------

A zsidó mikulás elmegy az óvodába. Kirakja az ajándékait és így szól: - Na, gyerekek, lehet vásárolni.

---------------------------------------------------

Beszélget a katolikus pap a rabbival: - Mondd, mikor térsz el attól a hülyeségtől hogy nem eszel disznóhúst? Mire a rabbi: - Az esküvődön.

---------------------------------------------------

Az alkoholtilalom ideje alatt Kohn és Grün sunyiban alkohollal kereskednek. Kohn lebukik, és két évre ítélik. Szabadulása után hazamegy és látja, hogy Grün háza előtt hosszú sor kígyózik. Az emberek egyenként bemennek és egy üveg whiskyvel jönnek ki. Kohn este átmegy Grünhöz és kérdezi tőle: - Mondd csak Grün, szabad már alkoholt eladni? Megszüntették a tilalmat? - Dehogy is szüntették meg, még mindig tilos. - Hát akkor te hogy mersz alkoholt árusítani? - De kedves Kohn, én nem árusítok alkoholt! - Ne viccelj már, hogyan magyarázod akkor meg, hogy az emberek sorba állnak a házad előtt és egy üveg whiskyvel jönnek el onnan? - Félreértetted a helyzetet. Én csak feladtam egy hirdetést az újságban, hogy elvesztettem 100 dollárt a buszon, és a becsületes megtalálót egy whiskyvel jutalmazom!

----------------------------------------------------

- Miről lehet felismerni a zsidó repülőgépet? - ??? - Az orráról.

----------------------------------------------------

Az arab sejk a halálán van, csak egy vérátömlesztés segíthet rajta. Nagyon ritka a vércsoportja, így nem nagyon találnak donort. Végül a zsidó Kohn, akinek azonos a vércsoportja, elmegy vért adni. A sejk megkapja és másnapra kutya baja... ajándékba ad is Kohnnak 3 rúd aranyat! Egy évre rá megint rosszul lesz a sejk, megint elküldet Kohn véréért, aki a tavalyi ajándékra gondolván, ismét ad a véréből, de ezúttal csak egy nyamvadt rézgarast kap érte! Meghökkenésében Kohn el is megy a rabbihoz tanácsot kérni, aki bölcsen ezt mondja: - Ne csodálkozz Kohn, hogy idén csak ennyit kaptál, hiszen egy éve a te véred folyik benne!

-----------------------------------------------------

Az öreg zsidó sétál a tengerparton egyetlen unokájával. Hirtelen egy hatalmas hullám elragadja a kisfiút. Az öreg felnéz az égre és így szól: - Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon? A fiam és a felesége sose fogja mag túltenni ezen a veszteségen. Egy újabb hatalmas hullám visszalöki a kisfiút az öreg lábához. A nagyapa felnéz az égre és így szól: - Volt rajta egy kalap is!

----------------------------------------------------

A vasútállomáson a pénztárnál áll a sorban két fickó, és mögöttük két zsidó. A fickó megveszi a két jegyet, de látják, hogy a két zsidó csak egy jegyet vesz. Feltűnik nekik a dolog, üzletet szimatolnak, és figyelni kezdenek. Felszállnak a vonatra. Annak rendje és módja szerint jön a kalauz. A két zsidó idejekorán bemenekül a WC-be. A kalauz udvariasan bekopogtat a mellékhelyiségbe, ahonnét egy kéz kinyújt egy jegyet, a kalauz kezeli, megköszöni, és megy tovább. A két fickó azt mondja magában: ez jó, legközelebb mi is így csináljuk. Legközelebb így tényleg csak egy jegyet vesznek, a két zsidó viszont egyet sem. Utaznak békésen, aztán annak rendje és módja szerint jön a kalauz. A két fickó elbújik a wc-ben, ahogy látták. Mire az egyik zsidó a másiknak: - Gyere, akkor most bekopogunk a WC-be, és lesz jegyünk!

---------------------------------------------------

Bemegy a zsidó a húsboltba, és megkérdi az eladót: - Mennyibe kerül egy kiló sonka? Erre kint hatalmas vihar támad. A közeli fába belevág egy villám. A zsidó felnéz az égre, majd kifakad: - De, Uram! Már kérdezni sem szabad?
Tételek: 1 - 15 ból 19
1 | 2 >>