Sport

-

----------------------------------------------------

Befut egy bíboros a pápához, és izgatottan jelenti: - Szentatyám! Az izraelita egyház kihívott minket egy futballmérkőzésre! - Hát, nem kellene veszíteni, azt hiszem, jó lenne egy kicsit erősíteni. Igazoljuk le Maradonát! - Az a baj, Szentatyám, hogy a megállapodás szerint csak egyházi személyek játszhatnak a csapatokban. - Én vagyok a pápa, nem? Majd én felszentelem, a meccs napjára már bíboros lesz! A meccs után jelentik a pápának: - Szentatyám! Sajnos kikaptunk. - Hogyhogy?! Hát Maradona bíboros úr őexcellenciája nem játszott olyan jól mint vártuk? - Dehogynem, sőt, nagyon is jól játszott! Csak sajnos Ronaldo főrabbi úr fiatalabb és gyorsabb nála...

---------------------------------------------------

- Mit küldtek volna az ukránok nekünk levélben, ha mi nyerjük a foci EB pályázatot? - ??? - Jók voltatok... Stop. Gratulálunk... Stop. Földgáz... Stop. Kőolaj... Stop.

--------------------------------------------------

Zidane egy vereség után otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában kimerészkedik. Szerzetesnek öltözik az amúgy is cölib frizu miatt. Az első szembejövő, egy öreg néni rögtön ráköszön: - Szia Zizu! Becsinál ijedtében, pánikszerűen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat vesz fel, lepedőt, és mint emír, kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott áldogál, megint ráköszön. - Szia Zizu! Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint transzvesztita megint kilibben az utcára. Néni már messziről integet. - Zizu, szia Zizu! - Honnan tetszik megismerni folyton? - Hülye vagy, vazze? Én vagyok az, Barthez!

----------------------------------------------------

A csatár sorozatban hagyja ki a jobbnál jobb helyzeteket. Amikor már tizedszer lő az üres kapu fölé két lépésről, szomorúan fordul a játékostársához: - Úgy látszik, ma nincs szerencsém! - Dehogy nincs, ez a mi kapunk!
Tételek: 16 - 19 ból 19
<< 1 | 2